Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Wij beginnen alvast! Bij Fairytabs is alles 100% duurzaam

Bamboe kindertandenborstel

Bamboe is een snelgroeiend gras waar we heel ruim in zitten op deze aardbol. Soms kan het wel een meter per dag groeien. Dat zijn heel wat tandenborstels! De steel is bio-afbreekbaar en de nylon poetsharen zijn BPA-vrij.

Siliconen drinkbeker & siliconen opbergdoosje voor de tandpastatabletten

Siliconen zijn synthetische stoffen met als hoofdbestanddeel silicium (kiezel). Dit is een van de meest voorkomende stoffen op deze planeet. De beker en het opbergdoosje zijn gemaakt van 100% siliconen, waardoor het onbreekbaar is. Dus: veilig in gebruik, lange levensduur en minder afval. Uiteraard zijn ze BPA-vrij.

Brochure, verpakkingsmateriaal, tandenborstel & beker biotop papier

Ook duurzaam? Jazeker. Biotop papier wordt chloorvrij gebleekt, van gerecycled materiaal en is FSC gecertificeerd. Helemaal in orde. Eco Stickers Klinkt al goed, maar wat houdt het in? Duurzaam papier, 100% recyclebaar en 100% PVC-vrij. Say no more.

Tissue

Onze eco-vriendelijke verpakkingstape. 100% gerecycled, FSC gecertificeerd materiaal. In plaats van inkt gemaakt van petroleum wordt gebruik gemaakt van “soy-based” inkt. Voor ons zeker geen issue.

Verpakkingsdoos/creatieve knutseldoos

De doos is gemaakt van 90% gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar.

NU BEN JIJ AAN DE BEURT! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Instagram met #FAIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands