onze evenementen

Schone stranden & blije kinderen

Samen met Juttersgeluk organiseert Fairytabs dit jaar twee te gekke kinderevenementen. Het strand wordt schoon, en we hebben heel veel lol! Meer verklappen we nog niet… Meld je nu aan, wij houden je op de hoogte!

Wij zijn klaar met al dat plastic in de zee!

Gelukkig zijn we niet de enige. Fairytabs is de trotse sponsor van Juttersgeluk. Samen gaan wij de strijd aan om plastic uit de zee te verbannen.

Juttersgeluk is een creatieve stichting die zich met hart en ziel inzet om de plastic soep te laten verdwijnen. Hoe pakken ze dit aan?

Lees snel verder! 

Stel je een wereld voor waarin onze oceanen compleet plasticvrij zijn. Die droom koestert Juttersgeluk ook. 

Juttersgeluk is een stichting die keihard werkt aan een betere toekomst. Ze organiseren beach cleanups om mensen bewust te maken van het plastic probleem. Maar er wordt niet met het vingertje gewezen. Integendeel! Juttersgeluk brengt hun boodschap op een positieve manier. 

Namelijk door gejut plastic te transformeren in de mooiste creaties. Die ze vervolgens verkopen! Ze werken met een groep enthousiaste vrijwilligers en stagiaires. Daarnaast ondersteunen ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Twee keer per jaar bundelen Fairytabs en Juttersgeluk hun superkrachten voor een waanzinnig event.

Jong geleerd is oud gedaan. Bewustwording begint al op jonge leeftijd. Met deze events maken we kinderen op een speelse manier bewust van wat er allemaal aan de hand is met plastic. Er belandt teveel in de zee, en dat vinden de vissen alles behalve fijn. Gelukkig kun je met plastic ook heel veel mooie dingen doen, zolang het op de juiste plek terecht komt.

Nederlands