Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Duurzame tandpasta

Tegenwoordig zoeken we steeds meer naar duurzame alternatieven, zo ook voor reguliere tandpasta voor kinderen. Wat nu als wij je vertellen dat je bij Fairytabs een duurzame, ecologische tandpasta met natuurlijke ingrediënten voor kinderen kunt kopen die ook nog eens veel plezier garandeert? Dan vraag je jezelf vast af waar we het over hebben, want hoe kan tandpasta garant staan voor veel plezier? Wij leggen het je uit.

Duurzame tandpasta waar jouw kinderen dol op zullen zijn

Het is onze missie om tandenpoetsen voor kinderen plezierig te maken. Daarom hebben wij tandenpoetstabletten op de markt gebracht die het klungelen met tandpasta verleden tijd maken. De nieuwe ervaring van het kauwen in combinatie met onze kleurrijke en kindvriendelijke vormgeving, mascottes die op sociale kanalen opduiken en ons unieke tandenpoetslied zorgen voor een compleet nieuwe ervaring. Is niet elk kind gek op nieuwe avonturen? Juist, dat dachten wij ook.

Wij gaan met de tijd mee

Nu je weet hoe wij van tandenpoetsen een feestje maken met onze duurzame tandpastatabletten, vertellen we je graag meer over onze natuurlijke kindertandpasta. Onze tandpasta is op duurzame, ecologische wijze geproduceerd met oog voor mens, milieu en dier. Als je besluit om onze natuurlijke tandpasta te kopen, draag je een steentje bij aan het gezamenlijke duurzame en ecologische belang dat tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Je mag jezelf dus gerust een schouderkopje geven na het kopen van onze duurzame, ecologische tandpasta met natuurlijke ingrediënten voor jouw kinderen.

Koop direct natuurlijke tandpasta voor jouw kinderen

Jij wilt toch ook profiteren van de win-win-winsituatie die je met Fairytabs kunt bereiken; plezier voor jouw kinderen, een gezond gebit én een bijdrage aan de planeet? Besluit dan om direct een verpakking duurzame, ecologische tandpasta met natuurlijk ingrediënten te kopen in onze webshop. Dan doen wij alvast een vreugdedansje omdat we zo blij zijn met je bestelling en zorgen we ervoor dat je deze snel bij je thuis in Vlaanderen ontvangt. Wil je meer weten over ons? Zeg dan gedag via hallo@fairytabs.com of onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands