Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Ecologische tandenborstel

Waarom zou je jouw kinderen nog een plastic tandenborstel laten gebruiken als er ook een ecologische tandenborstel verkrijgbaar is? Met onze natuurlijke tandenborstel poetsen jouw kinderen net zo gemakkelijk, maar dan zonder negatief effect op het milieu. Goed voor jouw kleine en goed voor de planeet dus, dat is waar we bij Fairytabs van houden!

Een ecologische tandenborstel gemaakt van bamboe

Geen zorgen, wij kapen niet de volledige maaltijden van panda’s weg. Bamboe is namelijk een snelgroeiend gras, waardoor er genoeg is voor de panda’s én de productie van onze natuurlijke tandenborstel. Ben je gerustgesteld? Dan vertellen we je graag meer over onze ecologische tandenborstel.

Schone tanden en een goed geweten

Onze natuurlijke tandenborstel is dus gemaakt van bamboe wat biologisch afbreekbaar is en waar voldoende voorraad van is op de aardbol. Niks om je zorgen over te maken. De poetsharen zijn gemaakt van nylon en deze zijn BPA-vrij. Daarbij komt nog de biologisch afbreekbare verpakking van de ecologische tandenborstel. Jouw kinderen maken hun tanden schoon zoals gebruikelijk en jij hebt als ouder een goed geweten, wat wil je nog meer?

Bestel direct en verbruik minder plastic

Bestel onze ecologische tandenborstel die ontwikkeld is met natuurlijke materialen vandaag nog. Jij en je kinderen helpen dan mee een einde te maken aan de enorme stapel plastic tandenborstels die jaarlijks wordt weggegooid. Wil je jouw kinderen volledig duurzaam laten poetsen? Bestel dan ook de natuurlijke kindertandpasta in de vorm van kauwtabletjes en profiteer van nog veel meer voordelen! Je ontvangt jouw Fairytabs bestelling spoedig bij je thuis in Vlaanderen. Wil je nog iets over ons weten? Zeg dan gedag via hallo@fairytabs.com of onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands