Fluoridevrije kindertandpasta

Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Fluoridevrije kindertandpasta

Als jij elke dag een strijd voert met je kinderen omdat ze de tandpasta niet lekker vinden, kan de strijdbijl nu begraven worden door de fluoridevrije kindertandpasta van Fairytabs! Het is onze missie om kinderen meer plezier te laten beleven tijdens het poetsen van de tanden. Dit probleem pakken we aan bij de oorzaak, waarvan de smaak er één is. Onze fluoridevrije kindertandpasta pakt echter nog veel meer oorzaken aan, zodat jouw kinderen voortaan met plezier de tandenborstel oppakken!

Onze fluoridevrije kinderpasta zorgt voor een wonder in de badkamer

Bij Fairytabs hebben we een nieuwe manier van tandenpoetsen voor kinderen ontwikkeld. Wij gaan het eeuwige geklungel met tandpasta tegen door een kauwtabletje aan te bieden. Doordat wij deze tandpasta zonder mintsmaak aanbieden, ervaren je kinderen een volledig nieuw avontuur. Ons heuse tandenpoetslied én de avonturen van de Fairytabs mascottes op sociale media maken de ervaring compleet. Zo zijn de kinderen blij en ben jij als ouder blij; je hoeft geen strijd in de badkamer meer te voeren en bovendien verwijdert onze fluoridevrije kindertandpasta tandplak en helpt deze gaatjes te voorkomen. En dat ook nog eens zonder schadelijke stoffen, dus goed voor kind én planeet!

Voeg ons toe aan het ochtend- en avondritueel van jouw kinderen

Breng de Fairytabs fluoridevrije kindertandpasta naar jouw badkamer en beleef voortaan een moment van ontspanning met de kinderen in plaats van een strijd. Bestel direct een startpakket via de website of maak gebruik van onze handige abonnementsservice om nooit meer zonder te zitten. Wij sturen je bestelling snel naar je toe in Vlaanderen en doen vervolgens een vreugdedansje omdat we blij zijn dat jouw kinderen voortaan Fairytabs gebruiken! Wil je meer over ons weten? Zeg dan gedag via hallo@fairytabs.com, via onze sociale kanalen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands