Tandenpoetstabletten

Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Tandenpoetstabletten

Een plezierige en duurzame manier van tandenpoetsen: dat is wat Fairytabs realiseert met haar tandenpoetstabletten voor de jongste generatie. Onze tandpastatabletten zorgen voor een compleet nieuwe ervaring voor jouw kinderen als het aankomt op tandenpoetsen, waardoor ze er veel plezier in gaan beleven. Want zeg nu zelf: elk kind is toch gek op nieuwe avonturen?

Een avontuur in de badkamer met onze tandenpoetstabletten

Van de kleurrijke verpakking van onze tandenpoetstabletten en de kennismaking met onze mascottes via sociale media tot het tandenpoetsen zelf: Fairytabs biedt een complete ervaring aan met haar tandpastatabletten voor kinderen. Door deze tandpastatabletten te kopen, komt er een einde aan de eeuwige strijd in de badkamer omdat de tandpasta te pikant is, het tandenpoetsen te saai is of om een andere reden die jouw kind ervan weerhoudt de tanden te poetsen. We durven zelfs te garanderen dat jouw kinderen voortaan gaan uitkijken naar die twee minuten tandenpoetsen in de ochtend en avond. Geloof je het niet? Probeer het dan zelf. Je maakt niet alleen je kinderen blij, maar krijgt er zelf ook een goed gevoel van. Wanneer je onze tandpastatabletten besluit te kopen draag je namelijk een steentje bij aan het milieu, omdat onze producten goed zijn voor zowel jouw kinderen als de planeet. Onze tandpastabletten kopen leidt dus tot de ultieme win-winsituatie! Vergeet je jezelf geen schouderklopje te geven na het kopen van onze tandpastatabletten?

lf geen schouderklopje te geven na het kopen van onze tandpastatabletten?

Direct tandpastabletten kopen en van start gaan met het avontuur

Breng een bezoek aan onze webshop met tandenpoetstabletten en andere magische producten om van tandenpoetsen een feestje te maken en plaats je bestelling. Wij zorgen ervoor dat je jouw tandpastatabletten voor kinderen snel bij je thuis in Vlaanderen ontvangt zodat jullie kunnen starten aan het Fairytabs-avontuur! Wist je dat we zelfs een handige abonnementsservice hebben? Zo zit je nooit meer zonder! Wil je meer weten over onze tandenpoetstabletten of andere producten, zoals de ecologische tandenborstel? Laat dan een berichtje achter via hallo@fairytabs.com of onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands