Bamboe tandenborstel kopen

Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Bamboe tandenborstel kopen

Een bamboe tandenborstel voor kinderen kopen is de ultieme manier om met jouw kleintjes bij te dragen aan het milieu. De Fairytabs tandenborstel van bamboe is net zo gebruiksvriendelijk als plastic tandenborstels – of als je het ons vraagt nog véél gebruiksvriendelijker – maar dan zonder negatief effect op het milieu!

Een bamboe tandenborstel voor kinderen kopen om gezond én duurzaam te poetsen

Door een bamboe tandenborstel voor jouw kinderen te kopen leer je hen over duurzaamheid terwijl je tegelijkertijd het gewenste resultaat behaalt: een schoon en gezond gebit. Een win-winsituatie dus! Als je besluit om naast een bamboe tandenborstel ook onze duurzame tandpastatabletten te kopen, wordt tandenpoetsen bovendien echt een feestje. Geen strijd in de badkamer meer vanwege een te harde tandenborstel of tandpasta die niet lekker smaakt, dat wil toch elke ouder en elk kind? Fairytabs maakt het waar!

Bestel een startpakket voor de complete ervaring

Wil je jouw kinderen de complete Fairytabs-tandenpoetservaring laten ervaren? Besluit dan om niet alleen onze bamboe tandenborstel maar een compleet tandpasta starterspakket te kopen in onze webshop en ervaar een nieuw avontuur in de badkamer. Wij sturen je bestelling snel naar je toe in Vlaanderen. Vergeet je niet om het tandenpoetsliedje aan te zetten tijdens het poetsen? Plezier is gegarandeerd! Wil je meer over ons weten? Laat dan een berichtje achter via hallo@fairytabs.com of onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands