Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Duurzame tandpastatabletten

De duurzame, ecologische en vegan tandpastatabletten van Fairytabs zijn hét alternatief voor reguliere kindertandpasta. Tegenwoordig staan we steeds meer stil bij onze impact op het milieu en proberen we de negatieve invloeden waar mogelijk te beperken. Hier staat Fairytabs volledig achter en wij ondersteunen jou als ouder dan ook graag in je zoektocht naar een milieuvriendelijker alternatief voor kindertandpasta. Dat is echter lang niet de enige reden om voor ons te kiezen!

Duurzame tandpastatabletten die goed zijn voor jouw kinderen en het milieu

Het voornaamste van kindertandpasta is natuurlijk dat het zorgt voor een gezond gebit. Dit is ook het doel van onze duurzame, vegan en ecologische tandpastatabletten. Wij spelen hiermee daarnaast in op het duurzame verantwoordelijkheidsgevoel van ouders. Onze duurzame, vegan en ecologische tandpastatabletten zitten vol natuurlijke ingrediënten, zijn verpakt in recycleerbare materialen én wij besteden veel aandacht aan milieu, mens en dier tijdens het productieproces!

Ook plezier garanderen behoort tot onze missie

Een schoon gebit verkrijgen op een duurzame wijze klinkt ouders als muziek in de oren, maar klinkt voor kinderen hartstikke saai. Ook daar hebben we bij Fairytabs aan gedacht met onze duurzame, ecologische en vegan tandpastatabletten. Tandenpoetsen wordt voor kinderen een waar feestje met onze producten. Dit begint al met onze kleurrijke vormgeving, de producten die onbekend doch aantrekkelijk zijn en onze mascotte die de kinderen via sociale kanalen meeneemt in het tandenpoetsen. Zet daarnaast het speciale tandenpoetsliedje op in de badkamer gedurende twee minuten en tandenpoetsen wordt een feest voor heel het gezin!

Draag bij aan het milieu en het plezier van jouw kind(eren)!

Bezoek onze webshop vol magische producten voor schone tanden en bestel onze duurzame, ecologische en vegan tandpastatabletten vandaag nog. Voeg ook een bamboe tandenborstel aan je bestelling toe en meld je direct aan voor onze handige abonnementsservice zodat je nooit meer zonder tabletjes komt te zitten. Geloof ons: jij en je kinderen willen nooit meer iets anders dan Fairytabs! Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel bij jou in Vlaanderen wordt thuisbezorgd. Wil je nog iets over ons weten? Zeg dan gedag via hallo@fairytabs.com of onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands