Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Tandenpoetsen is leuker met ons liedje

Tandenpoetsen is veel leuker met de producten van Fairytabs en ons exclusieve liedje. Poetst jouw kleine al mee op het ritme van het lied? Of moeten jullie nog kennismaken met het echte Fairytabs tandenpoetslied? Doe het dan nu en jullie beleven vanavond een feestje in de badkamer!

Van tandenpoetsen een feestje maken met onze producten en ons liedje

“Hoe kan ik tandenpoetsen leuker maken?”. Het is een vraag die als ouder vast vaak door je hoofd spookt. Gelukkig is daar Fairytabs. Wij maken van tandenpoetsen een feestje met ons heuse liedje en onze unieke producten. Zo hebben we lekkere kauwtabletjes ontwikkeld om de kinderen een nieuwe ervaring te laten beleven tijdens het tandenpoetsen. Geen pikante tandpasta en gemorste tandpasta in de wasbak meer. Bovendien is tandenpoetsen nooit meer saai wanneer je ons liedje aanzet. Daarbij komt ook nog dat onze tandpastatabletten duurzaam zijn. Leuker en beter voor kind en planeet kunnen we het niet maken!

Swingen tijdens het ochtend- en avondritueel in de badkamer

Het duo Speelman en Speelman zingt in het liedje niet voor niets: “Tandenpoetsen is nog nooit zo leuk geweest!”. Wil jij het zelf ervaren met jouw kinderen en voortaan genieten van de kleine momentjes in de badkamer? Bestel dan direct onze fluoridevrije kindertandpasta of de andere variant van onze tandpastatabletten en wij sturen ze snel naar je op in Vlaanderen. Wil je nog iets over ons weten? Bekijk dan onze sociale mediakanalen of zeg gedag via hallo@fairytabs.com.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands